2012-01-20 18:17:16• hírek • Szatmar.ro

Vodka-parti lesz szombat este a Kaméleonban

Amint azt már megszokhattuk, szombat este ismét hatalmas bulival várja vendégeit Szatmárnémeti egyik legmenőbb szórakozóhelye, a Kaméleon. Az est ezúttal sem múlhat el meglepetés nélkül, sőt, a Szatmár.ro és a Kaméleon egy nyereményjátékkal is vár minden bulizni vágyót.

Előbb a meglepetés: január 21.-én Vodka-partival várnak minden szórakozni vágyót. Hogy ez mit jelent, az maradjon egyelőre titok! Az viszont biztos, hogy a belépés ezúttal is ingyenes lesz. Na meg az is, hogy a nagy buli most sem marad el. A vodka ezen biztosan nem ronthat!

Ha mindez nem lenne elég, a Kaméleon klub egy nyereményjátékkal is igyekszik kedveskedni törzsvendégeinek és ebben a szándékában a Szatmár.ro-ban partnerre talált.

Ha szeretnél nyerni egy 100 lej értékű vásárlási utalványt, akkor nem kell mást tenned, mint a Szatmár.ro Facebook oldalán lájkolni a hétvégenként a Kaméleonban készült bulifotókat. Akik ezt megteszik, azok között a következő négy péntek reggel egy-egy száz lej értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, amit a Kaméleonban lehet felhasználni.

Bulira fel tehát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: